Boerenkool met kaasschnitzel

770 kcal

30 min. bereiden

2.4/5

(44)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1.25 kilo aardappels (kruimig)

    aardappels (kruimig)

  • 2 zakken boerenkool

    boerenkool

  • 0 zout

    zout

  • 0 peper

    peper

  • 100 gram cashewnoten

    cashewnoten

  • 2 schaaltjes kaasschnitzels

    kaasschnitzels

  • 50 gram boter of margarine

    boter of margarine

Dit heb je nodig

  • aardappelstamper


2001 week 06-07 - 2001 week 06-07

Aan de slag

  1. Aardappels schillen, wassen en in stukjes snijden. Aardappels in pan doen en boerenkool erop leggen. 400 ml water en zout toevoegen en in ca. 20 minuten gaar koken. Intussen cashewnoten grof hakken. 25 g boter in koekenpan verhitten en schnitzels in ca. 3 minuten gaar bakken. Boerenkool en aardappels afgieten en kookvocht opvangen. Met pureestamper aardappels en boerenkool samen fijnstampen. Rest van boter en cashewnoten toevoegen en stamppot verwarmen. Eventueel wat kookvocht toevoegen om stamppot smeuïger te maken. Op smaak brengen met zout en peper. Kaasschnitzels erbij serveren.

Wat vond je van dit recept?

Boerenkool met kaasschnitzel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig