Boerenkool met kaasschnitzel
770 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1.25 kilo aardappels (kruimig)
aardappels (kruimig)
2 zakken boerenkool
boerenkool
0 zout
zout
0 peper
peper
100 gram cashewnoten
cashewnoten
2 schaaltjes kaasschnitzels
kaasschnitzels
50 gram boter of margarine
boter of margarine
Dit heb je nodig
aardappelstamper
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 06-07 - 2001 week 06-07
Aardappels schillen, wassen en in stukjes snijden. Aardappels in pan doen en boerenkool erop leggen. 400 ml water en zout toevoegen en in ca. 20 minuten gaar koken. Intussen cashewnoten grof hakken. 25 g boter in koekenpan verhitten en schnitzels in ca. 3 minuten gaar bakken. Boerenkool en aardappels afgieten en kookvocht opvangen. Met pureestamper aardappels en boerenkool samen fijnstampen. Rest van boter en cashewnoten toevoegen en stamppot verwarmen. Eventueel wat kookvocht toevoegen om stamppot smeuïger te maken. Op smaak brengen met zout en peper. Kaasschnitzels erbij serveren.
Boerenkool met kaasschnitzel

hoofdgerecht
4 personen
770 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schillen, wassen en in stukjes snijden. Aardappels in pan doen en boerenkool erop leggen. 400 ml water en zout toevoegen en in ca. 20 minuten gaar koken. Intussen cashewnoten grof hakken. 25 g boter in koekenpan verhitten en schnitzels in ca. 3 minuten gaar bakken. Boerenkool en aardappels afgieten en kookvocht opvangen. Met pureestamper aardappels en boerenkool samen fijnstampen. Rest van boter en cashewnoten toevoegen en stamppot verwarmen. Eventueel wat kookvocht toevoegen om stamppot smeuïger te maken. Op smaak brengen met zout en peper. Kaasschnitzels erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1¼ kilo aardappels (kruimig)
2 zakken boerenkool
0 zout
0 peper
100 g cashewnoten
2 schaaltjes kaasschnitzels
50 g boter of margarine
Dit heb je nodig
aardappelstamper




