Kruid de tartaar met peper en zout en draai hier kleine balletjes van. Verhit de olie in de soeppan. Fruit de groenten ca. 4 min. zachtjes. Voeg de tomatensoep en bouillon toe en breng aan de kook. Voeg de macaroni en de gehaktballetjes toe. Kook de soep in ca. 10 min gaar en roer af en toe door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met de kaas.
Minestronesoep
In een Italiaanse soep hoort natuurlijk ook pasta. Vult-ie ook meteen goed!
Gerelateerde recepten
Minestronesoep
In een Italiaanse soep hoort natuurlijk ook pasta. Vult-ie ook meteen goed!

hoofdgerecht
4 personen
400 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kruid de tartaar met peper en zout en draai hier kleine balletjes van. Verhit de olie in de soeppan. Fruit de groenten ca. 4 min. zachtjes. Voeg de tomatensoep en bouillon toe en breng aan de kook. Voeg de macaroni en de gehaktballetjes toe. Kook de soep in ca. 10 min gaar en roer af en toe door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met de kaas.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
200 g rundertartaar
3 el traditionele olijfolie
400 g verse Italiaanse roerbakgroente
1 l tomatensap
350 ml krachtbouillon rundvlees
100 g macaroni
100 g geraspte Parmezaanse kaas