Broccoli-zalmtaart

Een hartige taart met maar 4 ingrediënten? Ideaal!

480 kcal

15 min. bereiden, 25 min. oventijd

2.9/5

(200)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • quichevorm (Ø 26 cm)


2001 week 06-07 - 2001 week 06-07

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 225 °C.

  2. Ontdooi de bladerdeeg. verdeel de broccoli in kleinere roosjes en blancheer ca. 3 min. Spoel de roosjes af met water en laat ze uitlekken. Laat de zalm uitlekken, verwijder de graatjes en verdeel de zalm in stukjes. Schil de komkommer en snijd de komkommer in plakjes. Meng in een kom de zalm en de broccoli. Klop de eieren los met de slagroom, peper en eventueel wat zout.

  3. Vet de taartvorm in en bekleed de vorm met bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in het deeg. Zet de quichevorm in het midden van de oven en bak in ca. 25 min. de taart gaar en lichtbruin. Schep in een kom de sladressing door de komkommer.

Wat vond je van dit recept?

Broccoli-zalmtaart

Een hartige taart met maar 4 ingrediënten? Ideaal!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig