bewaar
Aardappelcurry
Aardappelcurry
bewaar

Aardappelcurry

30 min. bereiden
33waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6

eieren (middel groot)

1

rode paprika

4

winterwortels

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 schaaltje

gekruide krieltjes paprika & ui

4 eetlepels

milde currypasta

1 zakje

santen

1 pak

naanbrood naturel

Aan de slag

1

Eieren in 7 minuten hard koken. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Wortels schoonmaken, wassen, halveren en in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten. Paprika, wortel en aardappels ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Currypasta en 200 ml water en santen toevoegen. Curry ca. 10 minuten zachtjes verhitten. Intussen eieren pellen en in partjes snijden. Naanbrood bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Curry serveren met partjes ei en naanbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelcurry

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig