Zalmfilet met spinazie
Zalmfilet met spinazie

Zalmfilet met spinazie

30 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

vastkokende aardappel

1

rode ui

1

gele paprika

400 g

verse zalmfilet

4 el

traditionele olijfolie

650 g

diepvries bladspinazie deelblokjes

1 zakje

vis-dillesaus

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Was de aardappels, borstel ze schoon, schil en kook in ca. 10 min. gaar. Pel de ui en snipper. Was de paprika, maak schoon en snijd in blokjes. Leg de zalmfilet op bakpapier op de bakplaat en bestrooi met peper en zout. Sprenkel 1/2 van de olie erover en leg de zalm in het midden van de oven en bak in ca. 12 min gaar.

2

Verhit de rest van de olie in een braadpan. Bak de ui en paprika ca. 2 min. Voeg de spinazie toe en verwarm afgedekt. Breng op smaak met peper en zout. Bereid de visssaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de zalm met saus, aardappels en groenten.