bewaar
Risotto met spinazie en noten
Risotto met spinazie en noten
bewaar

Risotto met spinazie en noten

De noten zorgen voor een goede bite in deze romige, vegetarische risotto.

30 min. bereiden
151waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

3 el

traditionele olijfolie

250 g

risottorijst

1

groentebouillontablet

550 ml

water

200 ml

koksroom

450 g

diepvries bladspinazie deelblokjes

100 g

ongezouten gemengde noten

100 g

geraspte Parmezaanse kaas

De noten zorgen voor een goede bite in deze romige, vegetarische risotto.

Aan de slag

1

Pel de ui en snipper hem. Verhit in een braadpan de olie. Fruit de ui ca. 2 min. Voeg de rijst toe en laat ca. 1 min. meebakken. Bereid de rijst verder volgens de aanwijzingen op de verpakking, met de bouillon en het water. Voeg na 15 min. de koksroom toe.

2

Ontdooi intussen de spinazie volgens de verpakking. Hak de noten grof. Schep de spinazie, noten en 1/2 van de kaas door de rijst en verwarm door en door. Breng de risotto op smaak met peper en zout. Serveer de risotto met de rest van de kaas.

combinatietipLekker met een groene salade met balsamicodressing.