Risotto met ham

Geef je een Italiaans etentje? Ga voor deze klassieker!

555 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui 4 min. Voeg de risotto toe en bak 3 min. op laag vuur.

  2. Roer een scheut bouillon door de rijst tot het vocht is opgenomen. Herhaal dit tot de risotto beetgaar is. Dit duurt ca. 20 min.

  3. Snijd ondertussen de plakken schouderham in blokjes. Voeg de tuinerwten en de schouderhamblokjes toe. Verwarm nog 3 min. Haal de pan van het vuur en voeg de boter en de kaas toe.

  • Risotto maken

    Instructievideo - 04:45 min.

Risotto met ham

Geef je een Italiaans etentje? Ga voor deze klassieker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig