bewaar
Kipquiche
Kipquiche
bewaar

Kipquiche

Vul je keuken met de geur van verse kruiden en schuif deze quiche de oven in.

20 min. bereiden
45 min. oventijd
215waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 plakjes

deeg voor hartige taart

300 g

kipfilet

2 el

traditionele olijfolie

25 g

verse bieslook

20 g

verse platte peterselie

200 ml

crème fraîche

4

middelgrote eieren

Dit heb je nodig

  • springvorm (Ø 26 cm)

Vul je keuken met de geur van verse kruiden en schuif deze quiche de oven in.

Aan de slag

1

Verwarm de oven op 180 °C. Bekleed de ingevette vorm met het ontdooide deeg.

2

Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipfilet 4 min. Breng op smaak met peper en zout. Schep in de vorm. Klop de eieren los met de crème fraîche, fijngesneden peterselie, fijngesneden bieslook, peper en zout. Schenk over de kip.

3

Bak in ca. 45 min. gaar.

Bakvormen bekleden

Instructievideo - 02:06 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipquiche

Vul je keuken met de geur van verse kruiden en schuif deze quiche de oven in.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig