Drie-kleuren-toverrijst

600 kcal

15 min. bereiden

3.4/5

(71)

Ingrediënten

Aantal personen

2010 week 48-49 - 2010 week 48-49

Aan de slag

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een braad- of hapjespan en roerbak de ui en de paprika 3 min. Voeg de bevroren tuinerwten en de kookroom toe en laat de tuinerwten al roerend in ca. 3 min. ontdooien. Doe de deksel op de pan en stoof nog 5 min. Breng op smaak met peper en zout. Schep de rijst, de peterselie en de kaas door het groentemengsel. Serveer in 4 diepe borden.

  • algemeenDoor de rest van de kookroom aan tomatensoep toe te voegen maakt u deze lekker romig.

Wat vond je van dit recept?

Drie-kleuren-toverrijst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig