Korianderrijst
405 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2
1 bakje
1 bakje
4 el
300 g
700 ml
Dit heb je nodig
staafmixer
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2011 nr. 03 - Het lekkerste van de wereld
Pureer met een staafmixer de gesnipperde sjalotten, de koriander en peterselie met 2 el olijfolie tot een gladde puree. Verhit 2 el olijfolie in een pan en bak de puree 5 min. Voeg de basmatirijst en groentebouillon toe. Kook de rijst in 15 min. gaar. Breng op smaak met peper en zout.
Korianderrijst

bijgerecht
4 personen
405 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Pureer met een staafmixer de gesnipperde sjalotten, de koriander en peterselie met 2 el olijfolie tot een gladde puree. Verhit 2 el olijfolie in een pan en bak de puree 5 min. Voeg de basmatirijst en groentebouillon toe. Kook de rijst in 15 min. gaar. Breng op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 sjalotten
1 bakje verse koriander
1 bakje platte peterselie
4 el olijfolie
300 g basmatirijst
700 ml groentebouillon
Dit heb je nodig
staafmixer




