Lentewok met spinazie

Het handige aan een roerbakgerecht: je wokt alles lekker kort in één pan.

545 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eiernoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en bak de ui 1 min. Voeg de runderreepjes toe en roerbak in 4 min. bruin.

  2. Pers de knoflook boven de wok en en bak 1 min. mee. Schep er de maiskolfjes door en verwarm nog 3 min. Voeg de spinazie toe en schep 1 min. om.

  3. Schep de groenten door de noedels en breng op smaak met de sojasaus en peper. Verdeel over de kommen. Lekker met geroosterde sesamzaadjes.

Lentewok met spinazie

Het handige aan een roerbakgerecht: je wokt alles lekker kort in één pan.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig