Knapperige koriander-tofu
Knapperige koriander-tofu

Knapperige koriander-tofu

20 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 blok

tofu naturel

2

eieren (M)

2 tenen

knoflook

1 zakje

verse koriander

zout en peper

4

beschuiten

1 dl

olijfolie

1 zakje

jonge bladsla

Aan de slag

Tofu in ca. 8 plakken van 1 cm dik snijden en goed droog deppen. Knoflook pellen en uitpersen. Koriander fijn hakken. In diep bord eieren loskloppen met knoflook, koriander en royaal zout en peper. Boven ander bord beschuiten verkruimelen. Plakken tofu door eimengsel wentelen, ca. 5 minuten erin laten liggen (regelmatig omwentelen) en vervolgens door beschuitkruim halen. In koekenpan olijfolie verhitten en plakken tofu in ca. 5 minuten knapperig bruin bakken. Serveren op bedje van biologische jonge bladsla.