Biefstuk tagliata
Een snel en lekker hoofdgerecht? Niet langer zoeken! Deze salade maak je in slechts 15 minuten. En lekker dat-ie smaakt!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 4 AH Excellent biefstukken (op kamertemperatuur)
- 3 el traditionele olijfolie
- 75 g rucola
- 130 g zongedroogde tomaten in pot
- 2 el balsamicoazijn
- 50 g Parmigiano Reggiano (stuk)
- 50 g geroosterde pijnboompitten
Keukenspullen
- barbecue
Advertentie
Bereiden
Steek de barbecue aan en laat goed heet worden. Bestrijk de biefstukken met ⅓ van de olie. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Gril het vlees in 4-5 min. medium-rare. Keer halverwege. Neem het vlees van de barbecue en laat losjes ingepakt in aluminiumfolie 5 min. rusten. Verdeel ondertussen de rucola over de borden en verdeel de tomaatjes erover. Besprenkel met de rest van de olie en de balsamicoazijn. Snijd de biefstukken in plakjes en leg op de salade. Schaaf de Parmezaanse kaas erover en bestrooi met de pijnboompitten.
combinatietip:
Lekker met: pasta of (ciabatta) brood.

Biefstuk met pepersaus maken
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 455 kcal
- eiwit 43 g
- koolhydraten 9 g
-
vet 27 g
waarvan verzadigd 6 g - natrium 600 mg
- vezels 2 g
Ook te zien in
Biefstuk tagliata
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Biefstuk tagliata
- 4 AH Excellent biefstukken
- 1 el traditionele olijfolie
Steek de barbecue aan en laat goed heet worden. Bestrijk de biefstukken met de olie.
Bestrooi met peper en zout naar smaak. Gril het vlees in 4-5 min. medium-rare.
Keer halverwege. Neem het vlees van de barbecue en laat losjes ingepakt in aluminiumfolie 5 min. rusten.
- 75 g rucola
- 130 g zongedroogde tomaten in pot
- 2 el traditionele olijfolie
- 2 el balsamicoazijn
Verdeel ondertussen de rucola over de borden en verdeel de tomaatjes erover. Besprenkel met de olie en de balsamicoazijn.
- 50 g Parmigiano Reggiano
- 50 g geroosterde pijnboompitten
Snijd de biefstukken in plakjes en leg op de salade. Schaaf de Parmezaanse kaas erover en bestrooi met de pijnboompitten.
combinatietip:
Lekker met: pasta of (ciabatta) brood.