Biefstuk tagliata
Biefstuk tagliata

Biefstuk tagliata

Een snel en lekker hoofdgerecht? Niet langer zoeken! Deze salade maak je in slechts 15 minuten. En lekker dat-ie smaakt!

15 min. bereiden
482waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

AH Excellent biefstukken

3 el

traditionele olijfolie

75 g

rucola

130 g

zongedroogde tomaten in pot

2 el

balsamicoazijn

50 g

Parmigiano Reggiano

50 g

geroosterde pijnboompitten

Dit heb je nodig

  • barbecue

Een snel en lekker hoofdgerecht? Niet langer zoeken! Deze salade maak je in slechts 15 minuten. En lekker dat-ie smaakt!

Aan de slag

Steek de barbecue aan en laat goed heet worden. Bestrijk de biefstukken met ⅓ van de olie. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Gril het vlees in 4-5 min. medium-rare. Keer halverwege. Neem het vlees van de barbecue en laat losjes ingepakt in aluminiumfolie 5 min. rusten. Verdeel ondertussen de rucola over de borden en verdeel de tomaatjes erover. Besprenkel met de rest van de olie en de balsamicoazijn. Snijd de biefstukken in plakjes en leg op de salade. Schaaf de Parmezaanse kaas erover en bestrooi met de pijnboompitten.

tip

combinatietipLekker met: pasta of (ciabatta) brood.

Biefstuk met pepersaus maken

Instructievideo - 04:54 min.