Zomerpasta met kip en tomaat

De zon staat hoog aan de hemel. Fijn dus dat dit gerecht in 20 minuten klaar is.

425 kcal

20 min. bereiden

3.2/5

(448)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 300 gram volkorenspaghetti

    volkorenspaghetti

  • 1 ui

    ui

  • 1 rode puntpaprika

    rode puntpaprika

  • 300 gram kipfilet

    kipfilet

  • 2 eetlepel traditionele olijfolie

    traditionele olijfolie

  • 5 trostomaten

    trostomaten

  • 3 eetlepel citroensap

    citroensap

Aan de slag

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen en de paprika in blokjes. Snijd de kipfilet in stukjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip in ca. 3 min. goudbruin. Voeg de ui en de paprika toe en bak 5 min. mee.

  2. Snijd de tomaten in parten en bak ca. 6 min. zacht mee. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout. Giet de spaghetti af en meng met het kip-tomatenmengsel. Verdeel de spaghetti over diepe borden.

  • Spaghetti koken

    Instructievideo - 01:46 min.

Wat vond je van dit recept?

Zomerpasta met kip en tomaat

De zon staat hoog aan de hemel. Fijn dus dat dit gerecht in 20 minuten klaar is.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig