Tagliatelle met aspergetips

445 kcal

25 min. bereiden

2.7/5

(18)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 2 schaaltjes groene aspergetips

    groene aspergetips

  • 5 eetlepel olijfolie extra vierge

    olijfolie extra vierge

  • 1 teen knoflook

    knoflook

  • 1 rode peper

    rode peper

  • 1 pak verse tagliatelle

    verse tagliatelle

  • 0.5 bakje munt

    munt

  • 100 gram Pecorino Romano (kaas)

    Pecorino Romano (kaas)

2011 nr. 07 - Lekkerste recepten 2011 top 100

Aan de slag

  1. Snijd de aspergetips in stukjes van 3 cm en de peper in dunne reepjes. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak de aspergetips met de knoflook in ca. 3 min. op hoog vuur gaar. Voeg op het laatste moment de peper toe.

  2. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Scheur ondertussen de munt in stukjes.

  3. Schep de pasta om met de aspergetips, knoflook, rode peper en de rest van de olie. Bestrooi met de munt en versgemalen zwarte peper. Schaaf de kaas er in vlokken boven.

  • algemeenSnijd de rest van de munt fijn. Lekker over een toetje van aardbeien met yoghurt.
  • Rode peper schoonmaken

    Instructievideo - 00:34 min.

Wat vond je van dit recept?

Tagliatelle met aspergetips

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig