Kipfilethaasjes met pittige olijven

460 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 45 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de on­geschilde aardappelen in parten.

  2. Schep de aardappelen op een met bakpapier beklede bakplaat om met de ui en 2 el olie. Bestrooi met (zee)zout naar smaak. Rooster de aardappelen met ui in 40-45 min. goudbruin en gaar. Leg na 20 min. de tomaat ertussen.

  3. Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de kipfilethaasjes in 6-8 min. bruin en gaar. Voeg de olijven en peper en zout naar smaak toe en bak nog 2 min.

  4. Verdeel de aardappelen met ui en tomaat en de kipfilethaasjes over 4 borden.

  • algemeenIn plaats van pittige olijven kunt u ook gewone of pesto-olijven gebruiken.

Kipfilethaasjes met pittige olijven

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig