Rocketsalade met citroenkip

Advertentie
Ingrediënten
- ½ citroen
- 1 bakje mosterd-honingdressing (100 g AH)
- 1 kipfilet fumé (ca. 180 g)
- ½ zakje aardappelgolfjes (` 450 g)
- zout en (versgemalen) zwarte peper
- 1 rijpe avocado
- 1 zakje rocket slamelange (75 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Citroen schoonboenen en 1 theelepel schil er afraspen. Citroen uitpersen. In diep bord dressing, citroensap en geraspte schil door elkaar roeren. Kipfilet in dunne plakjes snijden, door dressing wentelen en ca. 6 minuten laten staan. Intussen in pan met weinig water en zout aardappelplakjes in ca. 4 minuten beetgaar koken. Avocado schillen en in plakken snijden. Aardappelplakjes afgieten. Sla en aardappelplakjes over twee borden verdelen. Hierop plakjes avocado en kipfilet leggen. Rest van dressing erover sprenkelen en bestrooien met peper.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 535 kcal
- eiwit 34 g
- koolhydraten 33 g
- vet 31 g