Zomerse doperwtensoep met Parmaham-bruschetta

540 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Knoflook pellen. In hoge pan 1 el olie verhitten. 1 Teentje knoflook erboven uitpersen en ca. 2 minuten zachtjes laten fruiten. Kipvlees uit bouillon zeven. Doperwten en krachtbouillon toevoegen aan knoflook. Krachtbouillon aanlengen met water volgens gebruiksaanwijzing. Soep aan de kook brengen en 6 à 8 minuten zachtjes laten koken.Intussen brood roosteren en inwrijven met rest van knoflook. Besprenkelen met rest van olie en beleggen met ham. Soep pureren met staafmixer of keukenmachine. Kipvlees toevoegen. Kruiden boven soep fijn knippen. Soep goed doorwarmen en bruschetta erbij serveren.

Zomerse doperwtensoep met Parmaham-bruschetta

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig