bewaar
Pittige pindaburger
Pittige pindaburger
bewaar

Pittige pindaburger

15 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

10 g

boter of margarine

4

hamburgers

1 bakje

Maleise pindasaus

4

Kaiserbroodjes

½ zakje

gemengde sla extra

1 bakje

taugé

50 g

gezouten pinda's

1 zak

kroepoek

Aan de slag

In koekenpan boter verhitten en hamburgers op matig vuur in 8 à 10 minuten gaar en bruinbakken, halverwege keren. Intussen pindasaus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Broodjes opensnijden en slamix erover verdelen. Hamburgers erop leggen en taugé, pindasaus en pinda's erover verdelen. Serveren met kroepoek.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige pindaburger

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig