Pittige pindaburger

amerikaans
hoofdgerecht
4 personen
3
27
Advertentie
Ingrediënten
- 10 g boter of margarine
- 4 hamburgers (a 100 g)
- 1 bakje Maleise pindasaus (a 300 ml)
- 4 Kaiserbroodjes
- ¼ zakje gemengde sla extra (a 200 g)
- 1 bakje taugé (125 g)
- 50 g gezouten pinda's
- 1 zak kroepoek
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In koekenpan boter verhitten en hamburgers op matig vuur in 8 à 10 minuten gaar en bruinbakken, halverwege keren. Intussen pindasaus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Broodjes opensnijden en slamix erover verdelen. Hamburgers erop leggen en taugé, pindasaus en pinda's erover verdelen. Serveren met kroepoek.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 620 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 48 g
- vet 34 g