No bake frambozen cheesecake
No bake frambozen cheesecake
bewaar
bewaar

No bake frambozen cheesecake

Frambozen-cheesecake fris, fruitig + no bake. Komt geen oven aan te pas dus. Nog een plus: een bodem van oreo!

30 min. bereiden
3 uur wachten
762waarderingen

Aan de slag

1

Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Smelt de boter in een steelpan. Maal de koekjes fijn in de keukenmachine en voeg de boter toe. Bedek de bodem van de vorm ermee, druk aan en zet in de koelkast.

2

Week de gelatine 5 min. in koud water. Pureer ondertussen de frambozen met de vanillesuiker met de staafmixer. Verwarm een deel van de frambozenpuree in een steelpan tegen de kook aan. Neem van het vuur. Knijp de gelatine uit en los op in de warme puree. Voeg toe aan de koude puree.

3

Klop de slagroom stijf met de suiker. Roer de crème fraiche en mascarpone los in een beslagkom. Spatel de frambozenpuree, slagroom en het bietensap er luchtig door. Schep het op de taartbodem. Zet minimaal 3 uur afgedekt in de koelkast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

No bake frambozen cheesecake

Frambozen-cheesecake fris, fruitig + no bake. Komt geen oven aan te pas dus. Nog een plus: een bodem van oreo!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig