Kaasplank pittige kazen
Ingrediënten
4 personen
1
Hollandse blauwaderkaas
1
Le petit camembert
1
Roquefort blauwaderkaas 52+
1
verse geitenkaas blanc
1
Wijnendaele pittige koemelkkaas
1
kletzenbrood
1
Spaanse zoete tomatenpasta
Aan de slag
Laat de kazen in 1 uur op kamertemperatuur komen. Verdeel over de plank. Serveer met het kletzenbrood en de tomatenpasta. Lekker met druiven en walnoten.
Kaasplank pittige kazen

4 personen
10 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Laat de kazen in 1 uur op kamertemperatuur komen. Verdeel over de plank. Serveer met het kletzenbrood en de tomatenpasta. Lekker met druiven en walnoten.
serveertip:Lekker met druiven en walnoten.
algemeen:Wijntip: Warre's ruby port.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 Hollandse blauwaderkaas
1 Le petit camembert
1 Roquefort blauwaderkaas 52+
1 verse geitenkaas blanc
1 Wijnendaele pittige koemelkkaas
1 kletzenbrood
1 Spaanse zoete tomatenpasta