Griekse barbecuesalade

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 5 trostomaten
- 1 rode ui
- ½ komkommer
- 100 g witte kaasblokjes
- 100 g Kalamata-olijven zonder pit
- 5 el olijfolie extra vierge
Advertentie
Bereiden
Snijd de tomaat in plakken en de ui in flinterdunne ringen. Schil de komkommer en snijd in dunne plakken. Meng de tomaten, ui en komkommer. Verbrokkel de kaas erboven. Voeg de olijven toe. Besprenkel met de olijfolie.
variatietip:
Neem 1 pakje verse geitenkaas (145 g) in plaats van witte kaasblokjes.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 270 kcal
- eiwit 5 g
- koolhydraten 4 g
-
vet 6 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Griekse barbecuesalade
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Griekse barbecuesalade
- 5 trostomaten
- 1 rode ui
- ½ komkommer
Snijd de tomaat in plakken en de ui in flinterdunne ringen. Schil de komkommer en snijd in dunne plakken.
- 100 g witte kaasblokjes
- 100 g Kalamata-olijven zonder pit
- 5 el olijfolie extra vierge
Meng de tomaten, ui en komkommer. Verbrokkel de kaas erboven. Voeg de olijven toe. Besprenkel met de olijfolie.
variatietip:
Neem 1 pakje verse geitenkaas (145 g) in plaats van witte kaasblokjes.