bewaar
Toscaanse tagliatelle
Toscaanse tagliatelle
bewaar

Toscaanse tagliatelle

Met salami, courgette en Italiaanse kruiden: een pasta perfecto.

15 min. bereiden
114waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

tagliatelle

1

courgette

250 g

Toscaanse salami

2 el

traditionele olijfolie

1 el

gedroogde Italiaanse kruiden

470 g

sugo tradizionale tomatensaus in pot

Met salami, courgette en Italiaanse kruiden: een pasta perfecto.

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Maak ondertussen de courgette schoon en snijd in blokjes. Haal de velletjes van de salami en snijd ook in blokjes.

2

Verhit de olie in de pan en bak de courgette al omscheppend 5 min. Strooi de Italiaanse kruiden erover. Schep de blokjes salami erdoor en bak ze ca. 2 min. mee. Roer de tomatensaus erdoor en verwarm ca. 3 min. op laag vuur. Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de saus erover.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.