bewaar
Toscaanse tagliatelle
Toscaanse tagliatelle
bewaar

Toscaanse tagliatelle

Met salami, courgette en Italiaanse kruiden: een pasta perfecto.

15 min. bereiden
117waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

tagliatelle

1

courgette

250 g

Toscaanse salami

2 el

traditionele olijfolie

1 el

gedroogde Italiaanse kruiden

470 g

sugo tradizionale tomatensaus in pot

Met salami, courgette en Italiaanse kruiden: een pasta perfecto.

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Maak ondertussen de courgette schoon en snijd in blokjes. Haal de velletjes van de salami en snijd ook in blokjes.

2

Verhit de olie in de pan en bak de courgette al omscheppend 5 min. Strooi de Italiaanse kruiden erover. Schep de blokjes salami erdoor en bak ze ca. 2 min. mee. Roer de tomatensaus erdoor en verwarm ca. 3 min. op laag vuur. Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de saus erover.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Toscaanse tagliatelle

Met salami, courgette en Italiaanse kruiden: een pasta perfecto.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig