Deense salade

Stevige salade met aardappel, bleekselderij, radijs en knakworst. Van tevoren te bereiden: Handig als je wilt picknicken!

390 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de krieltjes en kook ze in ruim water met zout in 15 min. gaar. Laat even afkoelen.

  2. Snijd ondertussen de knakworsten in stukjes, de radijs in kwarten en de bleekselderij in stukjes. Meng de krieltjes met de knakworst, radijs en bleekselderij. Roer de mosterd door de sour cream en meng voorzichtig door de salade. Breng op smaak met peper en zout.

  • bewaartipJe kunt deze salade 2 uur van tevoren bereiden. Laat 30 min. voor serveren op kamertemperatuur komen.
  • variatietipVervang de knakworst door 1 blik roze zalm (418 g) als u deze salade met vis wilt maken.

Deense salade

Stevige salade met aardappel, bleekselderij, radijs en knakworst. Van tevoren te bereiden: Handig als je wilt picknicken!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig