Spek-uispiesen
Spek-uispiesen
bewaar
bewaar

Spek-uispiesen

15 min. bereiden
17waarderingen

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan. Rijg de speklappen zigzaggend op een satéprikker of metalen spies en rijg in elke 'bocht' een ui. Gril de spiesen in 5 min. rondom gaar.

2

Rooster ondertussen in een koekenpan zonder olie of boter het komijnzaad 2 min. Meng in een kom met de yoghurt. Maak een kuiltje in het midden en schenk er de olie in. Roer niet. Serveer bij de spiesen. Lekker met kikker­erwtensalade (voor recept zie ah.nl/allerhande) en een gepofte aardappel.

Vlees grillen op de barbecue

Instructievideo - 02:53 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spek-uispiesen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig