Varkenshaas­spiesen met bosui
Varkenshaas­spiesen met bosui
bewaar
bewaar

Varkenshaas­spiesen met bosui

20 min. bereiden
15 min. wachten
47waarderingen

    Aan de slag

    1

    Steek de barbecue aan. Meng de olie met de oregano en peper en zout. Laat de varkenshaasblokjes hierin minimaal 15 min. marineren.

    2

    Wikkel de pruimen in een plakje ontbijtspek. Rijg de varkenshaas en bosui om en om aan de satéprikkers. Begin en eindig elke spies met een pruim in ontbijtspek.

    3

    Gril de spiesen op de barbecue in 6-8 min. bruin en gaar. Lekker met een groene salade en stokbrood.

    Vlees grillen op de barbecue

    Instructievideo - 02:53 min.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Varkenshaas­spiesen met bosui

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig