Zalm-radijscocktail

135 kcal

30 min. bereiden

3.3/5

(20)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

  • cocktailglazen


2001 nr. 04 - Ontbijten op z'n paasbest

Aan de slag

  1. Radijs wassen, schoonmaken en droogdeppen met keukenpapier. Radijsjes in dunne plakjes snijden. Azijn, 2 eetlepels sherry en 1 theelepel sojasaus tot dressing roeren. Op smaak brengen met suiker en zout. Dressing door radijs scheppen en ca. 10 minuten laten intrekken. Zalmsnippers omscheppen met rest van sojasaus. In kommetje mierikswortel, mosterd, mayonaise en 1 eetlepel sherry door elkaar roeren. Daikonkers of tuinkers van bedje knippen en over vier cocktailglazen verdelen. Radijs erover verdelen, ca. 1 eetlepel achterhouden. Zalmsnippers erop leggen en mayonaise erover verdelen. Garneren met achtergehouden radijs.

Wat vond je van dit recept?

Zalm-radijscocktail

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig