Rigatoni met courgette en ricotta

720 kcal

20 min. bereiden

3/5

(80)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit in een hapjespan 2 el olie. Fruit de ui 3 min. Voeg de courgette toe en bak op middelhoog vuur 3 min. mee. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met de oregano, peper en zout.

  3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Bak de Toscaanse carrés in 6 min. goudbruin en krokant. Schep de pasta door de courgette. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de ricotta erop. Serveer met de Toscaanse carrés.

  • algemeenBak voor een extra hartige bite 1 potje uitgelekte zwarte olijven (240 g) mee met de courgette.

Wat vond je van dit recept?

Rigatoni met courgette en ricotta

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig