Tilapia op mihoensalade
Tilapia op mihoensalade

Tilapia op mihoensalade

10 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

125 g

mihoen

2

tilapiafilets

1 dl

teriyaki marinade

2 eetlepels

roerbakolie

½ zakje

verse koriander

1 zakje

peen julienne

Aan de slag

In pan ruim water aan de kook brengen. Van vuur af mihoen ca. 5 minuten in kokend water laten wellen. Tilapiafilets in lengte halveren. In kom 2 eetlepels teriyakimarinade scheppen. In koekenpan rest van teriyakimarinade aan de kook brengen. Stukken vis erin leggen en in 4-5 minuten op hoog vuur gaar laten worden, regelmatig keren. In vergiet mihoen laten uitlekken. Roerbakolie door marinade in kom kloppen. Koriander erboven fijn knippen. Mihoen en wortel erdoor scheppen. Over twee borden verdelen en tilapia erop leggen. Kookvocht erover scheppen. Direct serveren.