bewaar
Kalkoen teriyaki
Kalkoen teriyaki
bewaar

Kalkoen teriyaki

30 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 schaaltjes

kalkoenreepjes

5 eetlepels

Teriyaki marinade

1 zak

drie kleuren paprika

2 bakjes

shii-takes

4

bospeentjes

1 zak

mihoen

3 eetlepels

oosterse roerbakolie

1 zak

kroepoek

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Kalkoenreepjes met 4 eetlepels marinade mengen en ca. 15 minuten laten rusten. Paprika's schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. Shii-takes schoonmaken en in stukjes snijden. Bospeen wassen, schoonmaken en twee keer in lengte halveren. Kwarten in reepjes snijden. Mihoen koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok roerbakolie verhitten. Kalkoenreepjes ca. 3 minuten op hoog vuur bakken. Paprika's, shii-takes en bospeen toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout, peper en rest van marinade. Serveren met mihoen en kroepoek.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalkoen teriyaki

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig