bewaar
Kip in zoetzure saus
Kip in zoetzure saus
bewaar

Kip in zoetzure saus

15 min. bereiden
218waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

300 g

kipfilet

2 el

traditionele olijfolie

350 g

tomatensaus

340 g

zilveruitjes

410 g

perzikschijfjes op siroop

225 g

fijne diepvries tuinerwten

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in stukjes.

2

Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip op hoog vuur in 3 min. rondom goudbruin. Voeg de tomatensaus en de uitjes toe. Schep om en breng op smaak met peper en zout. Breng aan de kook en laat 5 min. op laag vuur zacht koken. Laat de perzik uitlekken. Voeg de perziken en de erwten toe en warm nog 5 min. mee. Serveer de rijst met de kip.

bereidingstipJe kunt de saus 1 dag van tevoren bereiden. Voeg de perziken en erwten vlak voor serveren toe en warm 5 min. mee.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip in zoetzure saus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig