Botersla met aardappel-kerriesalade
Botersla met aardappel-kerriesalade

Botersla met aardappel-kerriesalade

15 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 zakje

aardappelschijfjes

1 zakje

botersla

2

bosuien

1

rode puntpaprika

1 takje

verse basilicum

1 pakje

Duitse cervelaatworst

3 el

kerrie-ananassaus

Aan de slag

Kook in pan aardappelschijfjes in weinig water in ca. 5 minuten beetgaar. Verdeel botersla over twee kommen. Maak bosuitjes schoon en snijd in ringetje. Maak paprika schoon en snijd in stukjes. Snijd basilicum in dunne reepjes. Snijd cervelaatworst in stukjes. Giet aardappelschijfjes af. Schep kerrie-ananassaus, bosui, paprika, basilicum en worst voorzichtig erdoor. Schep lauwwarme aardappelsalade op botersla.