bewaar
Curry maaltijdsoep
Curry maaltijdsoep
bewaar

Curry maaltijdsoep

Lekker dopen met een kant-en-klare pappadums.

20 min. bereiden
122waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

middelgrote eieren

3 el

zonnebloemolie

600 g

Hollandse roerbakgroenten

80 g

kerriepasta Tikka Masala

400 g

kikkererwten in blik

1 liter

water

2

groentebouillontabletten

125 ml

sour cream

100 g

pappadum naturel

Lekker dopen met een kant-en-klare pappadums.

Aan de slag

1

Kook de eieren in ca. 8 minuten hard. Verhit in een braadpan de olie en bak de roerbakmix al omscheppend ca. 2 min. Voeg de kerriepasta toe en laat ca. 1 minuut zachtjes laten koken.

2

Laat de kikkererwten uitlekken. Voeg het water, de kikkererwten en de bouillontabletten toe. Breng aan de kook en laat ca. 5 min. sudderen. Pel de eieren en snijd in blokjes. Schep de sour cream en de eieren door de soep. Serveer de soep met de pappadums.