bewaar
Pasteitje met stroganoffragout
Pasteitje met stroganoffragout
bewaar

Pasteitje met stroganoffragout

25 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaaltje

kipfilet

3 eetlepels

boter of margarine

2 dozen

pasteibakjes

2

rode paprika's

1 pot

stroganoffsaus

½ bekertje

crème fraîche

1 zak

gemengde sla

1 zakje

vinaigrette knoflook-tuinkruiden

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 180 °C of gasovenstand 3. Kipfilet in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten. Kipfilet in ca. 4 minuten bruinbakken. Pasteibakjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Paprika's wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Paprika's toevoegen aan kipfilet en ca. 2 minuten meebakken. Saus erbij schenken en ca. 4 minuten meeverwarmen. Crème fraîche toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Pasteibakjes over vier borden verdelen, vullen met ragout en afdekken met dekseltjes. Sla met dressing mengen en bij pasteitjes serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasteitje met stroganoffragout

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig