Tartaartjes met bloemkoolsaus

515 kcal

30 min. bereiden

2.7/5

(10)

Ingrediënten

Aantal personen

2002 week 04-05 - 2002 week 04-05

Aan de slag

  1. Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in 20 minuten gaar koken. Bloemkool met zout in ca. 6 minuten beetgaar koken. Paprika wassen, schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Tartaartjes bestrooien met zout, peper en paprikapoeder. In koekenpan 50 g boter verhitten en tartaartjes in ca. 10 minuten bakken. Intussen in kleine pan rest van boter verhitten. Paprika ca. 3 minuten fruiten. Saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Paprika toevoegen aan saus. Scheutje water toevoegen aan bakvet van tartaartjes en aanbaksels losroeren tot jus. Bloemkool serveren met saus, tartaartjes, jus en aardappels.

Wat vond je van dit recept?

Tartaartjes met bloemkoolsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig