Tagliatelle met rivierkreeftjes
Tagliatelle met rivierkreeftjes

Tagliatelle met rivierkreeftjes

20 min. bereiden
62waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

verse tagliatelle alle erbe

4 el

traditionele olijfolie

1

dunne prei

15 g

verse basilicum

3 tenen

knoflook

6

trostomaten

4 el

dressing balsamico

200 g

verse rivierkreeftjes

Aan de slag

Kook de pasta met olie en zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de prei schoon, snijd in dunne ringen en was. Snijd de basilicum in reepjes. Pel en snipper de knoflook. Was de tomaten en snijd in partjes. Meng de tomaten met dressing. Verhit in een braadpan de rest van de olie. Fruit de knoflook en fruit ca. 2 min zachtjes. Voeg de tagliatelle, basilicum en rivierkreeftjes en verwarm ca. 1 min. goed door. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met tomatensalade.