Tomatensoep met steak tartaarburger

510 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Strooi de inhoud van het zakje soep in een pan. Voeg 1.5 liter koud water toe en breng al roerend met een garde aan de kook. Voeg de gepelde tomaten toe. Druk de tomaten met een spatel in stukjes. Kook de soep op laag vuur met de deksel schuin op de pan nog 10 min.

  2. Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak in 4-5 min. per kant rosé of in 7-8 min. per kant goudbruin en gaar. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in blokjes.

  3. Snijd de kadetten open. Beleg de onderste helft met de tomaat, steak tartaar, avocado, ui en honing-mosterdsaus. Leg de bovenste helft van de kadetten erop. Schep de soep in 4 kommen. Serveer met de steak tartaarburger.

  • algemeenLiever een gladde soep? Pureer 'm dan met een staafmixer.

Tomatensoep met steak tartaarburger

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig