
Pizza met ham, ui en ei
Als je vraagt wat de kids willen eten, zeggen ze negen van de tien keer: pizza!!
670 kcal (voedingswaarden)
10 min. bereiden
10 min. wachten
Ingrediënten
4 personen
2
pizzabodems
390 g
pastasaus met kruiden
2
rode uien
300 g
mini mozzarella
4
middelgrote eieren
80 g
gemengde jonge bladsla met spinazie
250 g
rauwkost bietjes
140 g
parmaham
Als je vraagt wat de kids willen eten, zeggen ze negen van de tien keer: pizza!!
Aan de slag
1
Verwarm de oven voor op 240 ºC. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier en bestrijk met de pastasaus.
2
Snijd de ui in dunne ringen. Verdeel de ui en mozzarella over de bodems. Breek boven elke pizza twee eieren. Bak de pizza's ca. 10 min. in de oven. Als u ze tegelijk boven elkaar bakt, verwissel dan na 5 min. de bakplaten.
3
Meng ondertussen de slamelange en de rauwkost bietjes in een schaal. Neem de pizza's uit de oven en leg de plakjes ham erop. Serveer met de salade