Pizza met ham, ui en ei
Pizza met ham, ui en ei

Pizza met ham, ui en ei

Als je vraagt wat de kids willen eten, zeggen ze negen van de tien keer: pizza!!

10 min. bereiden
10 min. wachten
81waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

pizzabodems

390 g

pastasaus met kruiden

2

rode uien

300 g

mini mozzarella

4

middelgrote eieren

80 g

gemengde jonge bladsla met spinazie

250 g

rauwkost bietjes

140 g

parmaham

Als je vraagt wat de kids willen eten, zeggen ze negen van de tien keer: pizza!!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 240 ºC. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier en bestrijk met de pastasaus.

2

Snijd de ui in dunne ringen. Verdeel de ui en mozzarella over de bodems. Breek boven elke pizza twee eieren. Bak de pizza's ca. 10 min. in de oven. Als u ze tegelijk boven elkaar bakt, verwissel dan na 5 min. de bakplaten.

3

Meng ondertussen de slamelange en de rauwkost bietjes in een schaal. Neem de pizza's uit de oven en leg de plakjes ham erop. Serveer met de salade