Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen het steeltje van de rode peper. Rol de peper tussen uw handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd de peper in schuine ringen.
Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in reepjes. Halveer de paprika in de lengte en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Snijd de waterkers grof. Verdeel de miehoen en vervolgens de waterkers over 4 kommen.
Verdeel de rode peper, mango, paprika en garnalen erover. Verdeel de blaadjes munt over de kommen. Besprenkel met de dressing. Lekker met wat gezouten pinda's erover.
- bewaartipJe kunt alle ingrediënten van deze salade 2 dagen van tevoren bereiden en snijden en afgedekt in de koelkast bewaren in kommetjes. De salade kun je dan in 1 min. maken.
Mango snijden
Instructievideo - 01:02 min.
Gerelateerde recepten
Noedels met ijsgarnalen en mango

hoofdgerecht
4 personen
370 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen het steeltje van de rode peper. Rol de peper tussen uw handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd de peper in schuine ringen.
Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in reepjes. Halveer de paprika in de lengte en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Snijd de waterkers grof. Verdeel de miehoen en vervolgens de waterkers over 4 kommen.
Verdeel de rode peper, mango, paprika en garnalen erover. Verdeel de blaadjes munt over de kommen. Besprenkel met de dressing. Lekker met wat gezouten pinda's erover.
bewaartip:Je kunt alle ingrediënten van deze salade 2 dagen van tevoren bereiden en snijden en afgedekt in de koelkast bewaren in kommetjes. De salade kun je dan in 1 min. maken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g mihoen
1 rode peper
1 verse mango
1 rode paprika
75 g waterkers
250 g gekookte en gepelde garnalen
15 g verse munt
75 ml dressing mango/gember