Noedels met ijsgarnalen en mango

370 kcal

15 min. bereiden

pittig

3.4/5

(47)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 250 gram mihoen

    mihoen

  • 1 rode peper

    rode peper

  • 1 verse mango

    verse mango

  • 1 rode paprika

    rode paprika

  • 75 gram waterkers

    waterkers

  • 250 gram gekookte en gepelde garnalen

    gekookte en gepelde garnalen

  • 15 gram verse munt

    verse munt

  • 75 ml dressing mango/gember

    dressing mango/gember

Aan de slag

  1. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd ondertussen het steeltje van de rode peper. Rol de peper tussen uw handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd de peper in schuine ringen.

  3. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in reepjes. Halveer de paprika in de lengte en snijd het vruchtvlees in blokjes.

  4. Snijd de waterkers grof. Verdeel de miehoen en vervolgens de waterkers over 4 kommen.

  5. Verdeel de rode peper, mango, paprika en garnalen erover. Verdeel de blaadjes munt over de kommen. Besprenkel met de dressing. Lekker met wat gezouten pinda's erover.

  • bewaartipJe kunt alle ingrediënten van deze salade 2 dagen van tevoren bereiden en snijden en afgedekt in de koelkast bewaren in kommetjes. De salade kun je dan in 1 min. maken.
  • Mango snijden

    Instructievideo - 01:02 min.

Wat vond je van dit recept?

Noedels met ijsgarnalen en mango

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig