bewaar
Farfalle met auberginesaus
Farfalle met auberginesaus
bewaar

Farfalle met auberginesaus

20 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

farfalle

2

aubergines

1

rode ui

4 el

olijfolie

1 schaaltje

half-om-halfgehakt

1 pot

sugo verdure

4 el

gemalen Parmezaanse kaas

Aan de slag

Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Aubergines schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Aubergine en ui ca. 3 minuten bakken. Gehakt toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Pastasaus toevoegen en ca. 10 minuten zacht stoven. Pasta afgieten. Pasta serveren met auberginesaus en Parmezaanse kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Farfalle met auberginesaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig