Spaghetti met ui-ansjovissaus

410 kcal

25 min. bereiden

2.9/5

(50)

Ingrediënten

Aantal personen

2002 week 20-21 - 2002 week 20-21

Aan de slag

  1. Knoflook en uien pellen en fijnsnijden. Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Ansjovis laten uitlekken en olie opvangen. Ansjovis in stukjes snijden. Olijfolie (uit blikjes) verhitten in braadpan en ansjovis erdoor roeren. Uien en knoflook toevoegen en ca. 15 minuten op laag vuur bakken, regelmatig roeren. Peterselie fijnhakken. Wijn en kappertjes toevoegen aan uimengsel en goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Spaghetti serveren met saus en garneren met peterselie. Lekker met groene salade.

Wat vond je van dit recept?

Spaghetti met ui-ansjovissaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig