Warme bonensalade met geitenkaas
495 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
3 teentjes
1 grote
600 g
3 blikjes
2 el
250 g
1 cup
1
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 24-25 - 2002 week 24-25
Knoflook en ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in vieren snijden. Bonen verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan olie verhitten. Knoflook en ui ca. 3 min. bakken. Tomaten toevoegen en nog ca. 2 min. voorzichtig meebakken. Geitenkaas in blokjes snijden. In grote schaal tomatenmengsel, bonen, geitenkaas en dressing door elkaar mengen. Direct serveren met stokbrood.
Warme bonensalade met geitenkaas

hoofdgerecht
4 personen
495 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Knoflook en ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in vieren snijden. Bonen verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan olie verhitten. Knoflook en ui ca. 3 min. bakken. Tomaten toevoegen en nog ca. 2 min. voorzichtig meebakken. Geitenkaas in blokjes snijden. In grote schaal tomatenmengsel, bonen, geitenkaas en dressing door elkaar mengen. Direct serveren met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 teentjes knoflook
1 grote ui
600 g tomaten
3 blikjes witte bonen
2 el olijfolie
250 g geitenkaas
1 cup vinaigrette
1 meergranenstokbrood




