Notenrijst met kruidige paksoi
650 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
250 gram pandanrijst
pandanrijst
150 gram gemengde noten
gemengde noten
75 gram gewelde abrikozen
gewelde abrikozen
1 teentje knoflook
knoflook
1 rode paprika
rode paprika
2 struikjes paksoi
paksoi
3 eetlepels zonnebloemolie
zonnebloemolie
1 bakje verse roomkaas met kruiden
verse roomkaas met kruiden
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 28-29 - 2002 week 28-29
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Noten grof hakken. Abrikozen in stukjes snijden. Knoflook pellen en in stukjes hakken. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Paksoi schoonmaken, wassen en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Knoflook en paprika ca. 2 minuten bakken. Paksoi toevoegen en ca. 4 minuten roerbakken. Roomkaas toevoegen en laten smelten. Noten en abrikozen door rijst scheppen. Rijst serveren met kruidige paksoi.
Notenrijst met kruidige paksoi

hoofdgerecht
4 personen
650 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Noten grof hakken. Abrikozen in stukjes snijden. Knoflook pellen en in stukjes hakken. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Paksoi schoonmaken, wassen en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Knoflook en paprika ca. 2 minuten bakken. Paksoi toevoegen en ca. 4 minuten roerbakken. Roomkaas toevoegen en laten smelten. Noten en abrikozen door rijst scheppen. Rijst serveren met kruidige paksoi.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g pandanrijst
150 g gemengde noten
75 g gewelde abrikozen
1 teentje knoflook
1 rode paprika
2 struikjes paksoi
3 eetlepels zonnebloemolie
1 bakje verse roomkaas met kruiden
Dit heb je nodig
wok




