Notenrijst met kruidige paksoi

650 kcal

30 min. bereiden

3.4/5

(47)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 250 gram pandanrijst

    pandanrijst

  • 150 gram gemengde noten

    gemengde noten

  • 75 gram gewelde abrikozen

    gewelde abrikozen

  • 1 teentje knoflook

    knoflook

  • 1 rode paprika

    rode paprika

  • 2 struikjes paksoi

    paksoi

  • 3 eetlepels zonnebloemolie

    zonnebloemolie

  • 1 bakje verse roomkaas met kruiden

    verse roomkaas met kruiden

Dit heb je nodig

  • wok


2002 week 28-29 - 2002 week 28-29

Aan de slag

  1. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Noten grof hakken. Abrikozen in stukjes snijden. Knoflook pellen en in stukjes hakken. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Paksoi schoonmaken, wassen en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Knoflook en paprika ca. 2 minuten bakken. Paksoi toevoegen en ca. 4 minuten roerbakken. Roomkaas toevoegen en laten smelten. Noten en abrikozen door rijst scheppen. Rijst serveren met kruidige paksoi.

Wat vond je van dit recept?

Notenrijst met kruidige paksoi

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig