Superfoods
Superfoods

Superfoods

Gojibessen, cacaobonen, hennepzaad, tarwegras, chiazaad, kokosvet: stuk voor stuk superfoods. Maak er supergerechten, smoothies en dressings mee.

Granola
Granola

Granola

Ingrediënten

voor 15 porties
  • 95 g ongebrande hazelnoten
  • 6 el vloeibare honing
  • 6 el zonnebloemolie
  • 300 g havermout
  • 55 g geraspte kokos
  • 100 g pompoenpitten
  • 150 g gedroogde cranberry's

Nodig in de keuken

  • bakpapier
  1. Verwarm de oven voor op 170 °C. Hak de hazelnoten grof. Meng de hazelnoten, honing, olie, havermout en kokos in een kom.
  2. Strooi het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 30 min. krokant. Schep elke 10 min. om. Neem de granola uit de oven en laat op een rooster in 1 uur helemaal afkoelen. Meng de afgekoelde granola met de pompoenpitten en cranberry’s.
  3. Bewaar in een afgesloten pot. Je kunt de granola maximaal 2 weken bewaren.