- 1
- 2
- 3
Aantal personen
2 tenen knoflook | |
500 gram kastanjechampignons in bakjes | |
2 eetlepel traditionele olijfolie | |
100 ml witte wijn | |
100 gram kruidenboter | |
7.5 gram verse platte peterselie | |
1 vers meergranen stokbrood |
eenpersoonsovenschaaltjes
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de knoflook in plakjes en veeg de champignons schoon.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de champignons toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Schenk de witte wijn erbij en bak nog 3 min. op hoog vuur.
Haal de pan van het vuur en doe de champignons in de ovenschaaltjes. Verdeelde kruidenboter in vlokjes erover en bak ca. 15 min. in de oven.
Bestrooi de champignons met de peterselie en serveer met het stokbrood.