- 1
- 2
- 3
Recepten met AH Vrij van gluten producten
Alle recepten met producten van AH Vrij van gluten op een rijtje. Van pizza en brood tot cake en taart.
Alle recepten met producten van AH Vrij van gluten op een rijtje. Van pizza en brood tot cake en taart.
Aantal porties
350 ml halfvolle melk | |
450 gram AH Vrij van gluten broodmix wit | |
1 theelepel zout | |
30 gram ongezouten roomboter | |
3 eetlepel kruidenboterkruiden | |
100 gram ricotta | |
7 gram gedroogde gist | |
180 gram Taleggio kaas |
cakevorm 30 cm
Doe alle ingrediënten behalve de taleggio in een mengkom en mix met een handmixer 5 min. Snijd de taleggio met korst in stukjes van 1 cm en kneed voorzichtig door het deeg. Vet de cakevorm in met boter en verdeel het deeg erover. Dek de vorm af met vershoudfolie en laat 1 uur rijzen op een warme, tochtvrije plek.
Verwarm ondertussen de oven voor op 230 °C. Verwijder de folie en bak het brood in ca. 40 min. onder in de oven gaar. Dek het na 20 min. losjes af met aluminiumfolie. Neem uit de oven en laat op een rooster 30 min. afkoelen. Snijd na 15 min. de randen los, neem het brood uit de vorm, laat verder afkoelen en serveer.