Vegetarische voorgerechten met geitenkaas
De lekkerste vegetarische voorgerechten met geitenkaas? In deze topselectie vind je de allerbeste recepten. Geitenkaassoufflé, salades of knapperige filodeeghapjes.

Meloensalade met geitenkaas
Ingrediënten
4 personen
½
galiameloen
½
miniwatermeloen
½
honingmeloen
125 g
zachte geitenkaas honing 45+
75 g
verse blauwe bessen
15 g
verse basilicum
3 el
Carapelli oro verde olio extra vergine di oliva
1
limoen
Dit heb je nodig
meloenbolletjeslepel
- Verwijder de zaadlijsten van de meloenen met een lepel. Schep met de meloenbolletjeslepel bolletjes uit het vruchtvlees van alle meloenen en doe in een schaal. Verkruimel de geitenkaas erover en bestrooi met de blauwe bessen en basilicumblaadjes. Besprenkel met de olie. Boen de limoen schoon en rasp de groene schil boven de salade en pers de vrucht uit. Besprenkel de salade met het limoensap.