Snijd de onderkant van het witlof en verwijder met een scherp mes de harde kern. Snijd het lof in repen van 2 cm breed.
Snijd de kip in stukjes van 1½ x 1½ cm. Verhit de olie in een wok en bak de kip op hoog vuur in 3 min. bruin. Voeg de boemboe en wokgroente toe en roerbak 3 min. Doe het witlof erbij en roerbak 2 min. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en verwarm op laag vuur 3 min. Breng op smaak met zout.
Snijd de koriander grof en strooi over de curry.
Witlof met groene curry
Curry die je in 20 minuten maakt. Verrassend met witlof.
- combinatietipLekker met notenrijst.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Gerelateerde recepten
Witlof met groene curry
Curry die je in 20 minuten maakt. Verrassend met witlof.

hoofdgerecht
4 personen
315 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de onderkant van het witlof en verwijder met een scherp mes de harde kern. Snijd het lof in repen van 2 cm breed.
Snijd de kip in stukjes van 1½ x 1½ cm. Verhit de olie in een wok en bak de kip op hoog vuur in 3 min. bruin. Voeg de boemboe en wokgroente toe en roerbak 3 min. Doe het witlof erbij en roerbak 2 min. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en verwarm op laag vuur 3 min. Breng op smaak met zout.
Snijd de koriander grof en strooi over de curry.
combinatietip:Lekker met notenrijst.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g witlof
300 g kipdijfilet
2 el zonnebloemolie
100 g boemboe groene curry
400 g Chinese wokgroente sugarsnaps-paksoi
200 ml kokosmelk
15 g verse koriander