Thaise garnalencurry met tomaat
Thaise garnalencurry met tomaat

Thaise garnalencurry met tomaat

Pittige garnalencurry die binnen 15 minuten op tafel staat.

15 min. bereiden
licht pittig
346waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte snelkookrijst

500 g

tomaat

2 el

zonnebloemolie

200 g

gesneden kastanjechampignons

360 g

knoflookgarnalen voor de wok

1 el

Koh Thai red curry paste

200 ml

kokosmelk

15 g

verse koriander

Pittige garnalencurry die binnen 15 minuten op tafel staat.

Aan de slag

1

Kook de rijst in 8 min. gaar. Snijd ondertussen de tomaat in stukjes en verhit de olie in een wok. Roerbak de champignons 1 min. Voeg de tomaat toe en roerbak 4 min. mee.

2

Schep de garnalen en currypasta erdoor. Roerbak 1 min. Schenk de kokosmelk in de wok en verwarm de garnalencurry nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Snijd de koriander grof. Verdeel de rijst over de borden. Schep de garnalencurry erop en bestrooi met de koriander.

tip

bereidingstipHoud je van lekker pittig? Voeg dan 1 el currypasta extra toe.