Eenpanscurry met udonnoedels en kip
Eenpansgerechten zijn de helden van de drukke doordeweekse avond!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 400 g kipdijfiletreepjes
- 270 g Hakubaku udon-noedels
- 400 g Thaise wokgroente
- 200 g aspergebroccoli
- 3 el Koh Thai red curry paste
- 250 ml kokosmelk
- 750 ml kokend water
Keukenspullen
- grote pan (Ø 30 cm)
Advertentie
Bereiden
- Doe alle ingrediënten in een pan van Ø 30 cm. Schenk er het kokendheet water over, roer door en breng opnieuw aan de kook.
- Laat zonder deksel 10 min. op middel hoog vuur koken. Blijf goed omscheppen zodat de noedels niet aan elkaar plakken.
variatietip:
Vervang de Koh Thai panang curry pasta door de Fairtrade panang curry of door de Conimex boemboe rode curry.
Tip:
Lekker met koriander en limoen.

Pittige eenpanscurrynoedels met kipdijfilet
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 550 kcal
- eiwit 29 g
- koolhydraten 58 g
-
vet 21 g
waarvan verzadigd 14 g - natrium 920 mg
- vezels 5 g
Pittigheid
Ook te zien in
Eenpanscurry met udonnoedels en kip
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Eenpanscurry met udonnoedels en kip
- 400 g kipdijfiletreepjes
- 270 g Hakubaku udon-noedels
- 400 g Thaise wokgroente
- 200 g aspergebroccoli
- 3 el Koh Thai red curry paste
- 250 ml kokosmelk
- 750 ml kokend water
Doe alle ingrediënten in een pan van Ø 30 cm. Schenk er het kokendheet water over, roer door en breng opnieuw aan de kook.
Laat zonder deksel 10 min. op middel hoog vuur koken. Blijf goed omscheppen zodat de noedels niet aan elkaar plakken.
variatietip:
Vervang de Koh Thai panang curry pasta door de Fairtrade panang curry of door de Conimex boemboe rode curry.